Zomercursus 2022 “Start to Triathlon” bij DTC

Terug van weggeweest: de Zomercursus 2022 “Start to triatlon” bij DTC

DTC, de triatlonvereniging van Heerhugowaard kan dit jaar eindelijk weer een zomercursus organiseren! In 7 weken tijd bieden we 20 sportievelingen de kans om zich samen met ons voor te bereiden op De Van der Voort Stad van de Zon-triatlon welke op woensdagavond 1 juni gehouden wordt.

De cursus wordt ingeleid met een informatieavond op dinsdag 12 april om 19:30 op een locatie in Heerhugowaard. Daar word je alles verteld over de inhoud van de cursus, de trainingen en de uiteindelijke 1/8 triatlon. Alle vragen die je hebt kunnen op deze avond beantwoord worden. De eerste training volgt op 19 april.

De hele cursus kost 60 euro voor niet DTC leden*. Daarvoor kun je de trainingen volgen, meedoen aan de triatlon zelf en deelnemen aan de clubwedstrijden van DTC. Je ontvangt na afloop van deze triatlon een leuke attentie. Je inschrijving is pas definitief als je het cursusgeld hebt overgemaakt.

Je kunt je via deze link opgeven voor de zomercursus: Opgeven Start to Triatlon

Het inschrijfgeld voor deze cursus (60 euro) kun je overmaken naar bankrekeningnummer
NL11 RABO 0386 9175 31 ten name van DTC te Heerhugowaard o.v.v. je naam en zomercursus 2022.* Wees er snel bij want vol=vol!

Tenslotte kun je op de site van de Heerhugowaardse triatlonvereniging DTC kijken voor informatie over de vereniging. Als je nog vragen hebt over de cursus mail dan naar carla.broers@xs4all.nl

*Ben je al single of duo DTC lid, dan zijn de kosten 30 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *