Nog drie weken tot de Van der Voort Stad van de Zon Triathlon

Over drie weken gaat dit spectaculaire evenement van start. We zijn verheugd te melden dat de weersomstandigheden steeds beter worden, met minder regen en een toenemende aanwezigheid van de zon. Op dit moment de perfecte omstandigheden voor een geweldige ervaring!

Dit jaar hebben we maar liefst 255 individuele deelnemers die zich hebben ingeschreven voor de Van der Voort Stad van der Zon. Daarnaast hebben we ook 11 teams die strijden om de ultieme overwinning. De concurrentie zal hevig zijn, en we kunnen niet wachten om te zien wie er als winnaar uit de bus komt!

Of je nu een ervaren deelnemer bent of nieuw bent in de wereld van de triatlons, de Van der Voort Stad van der Zon biedt voor ieder wat wils. Verwacht een spannende race, een prachtige omgeving en een geweldige sfeer.

De watertemperatuur heeft al de aangename 20,5 graden bereikt en schommelt de afgelopen week tussen de 17 en 20 graden. Dit belooft een aangename en verfrissende uitdaging te worden voor de deelnemers.

Bereid je voor om je grenzen te verleggen en de ultieme sportieve uitdaging aan te gaan. We kijken er enorm naar uit om je binnenkort te verwelkomen bij de Van der Voort Stad van der Zon Triathlon!

Hou de website en je mailbox in de gaten. Een week voor het evenement zullen wij hier op de website de laatste deelnemersinformatie neerzetten en verzenden wij ook een e-mail naar je opgegeven e-mailadres.