Wedstrijdinformatie


Datum 2024

Woensdag 5 juni 2024


Deelnemers informatieboekje

Deelnemers informatie 2024 (hier te downloaden)


Voorlopige deelnemerslijst 2024

Downloaden hier de voorlopige deelnemerslijst 2024 (Nog niet beschikbaar)

Locatie en parkeren

Locatie
De wedstrijd wordt gehouden op het Park van Luna in Heerhugowaard. Met de auto is het Park van Luna bereikbaar via de N242, afrit Heerhugowaard-Zuid, vervolgens de borden richting Park van Luna (strand)/Intratuin volgen.
Adres voor navigatie

Pakeren bij Intratuin: Zuidpoort 1, 1703 RC Heerhugowaard | Wedstrijdlocatie: Strand van Luna | Strand van Luna 2, Heerhugowaard

Vanaf Amsterdam A9:
Volg de A9 en N242 naar de Huygendijk in Heerhugowaard. Neem de afrit N242; Neem de afslag richting de Huygendijk;
Volg de 2e rijstrook van links om links aan te houden bij de splitsing en de borden N508/Heerhugowaard-Zuid/Ursem te volgen;
Volg de Middenweg naar het Strand van Luna.

Vanaf Schagen
Neem de N245;
Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Nollenweg/de N508 om de borden N508/Heerhugowaard-Zuid/Ursem te volgen;
Volg de Middenweg naar het Strand van Luna.

Parkeren
We hebben maar beperkte parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein van de Intratuin. Andere mogelijkheden zijn parkeren in de wijk van Stad van de Zon bij bijvoorbeeld Basisschool Reflector. Ook op het industrieterrein waar de badkamer-bouwmarkten zitten zijn parkeerplekken. Let daar wel op dat sommige bedrijven het hek dichtdoen na sluitingstijd. Advies: kom lekker op de fiets!!
Wij adviseren dringend om de aanwijzingen van de parkeer/verkeersregelaars op te volgen bij het binnenrijden van het Park van Luna!!

In verband met de veiligheid van de deelnemers tijdens de wedstrijd, is de dijk van het Park/Meer van Luna niet beschikbaar voor parkeerruimte. Deze wordt ook afgezet met lint en dranghekken waar achter de supporters tijdens de wedstrijd kunnen plaatsnemen om hun favorieten aan te moedigen.

Wijs eventuele supporters die met de auto komen erop dat ze ruim voor de start aanwezig zijn. De toegangswegen zijn na 19.00 uur niet meer toegankelijk. Het is pas weer mogelijk om te vertrekken met de auto als de laatste fiets deelnemer het parcours heeft verlaten.

Aanmelding

Jouw startnummer met chip en fietssticker ligt bij aankomst klaar bij het gebouw van Skeef aan de ingang van het Park van Luna vanaf de Middenweg (Strand van Luna 3, 1704 ZZ Heerhugowaard). Deze kun je ophalen vanaf 17:45u.

Bij aanmelding noem je je naam en indien van toepassing kan je NTB licentie 2023 gecontroleerd worden. Neem deze dus mee, geprint inclusief pasfoto of digitaal (bijv. op je mobiele telefoon). Let op: Wanneer je als NTB-lid geen geldige licentie kunt tonen bij de aanmelding moet je alsnog de kosten (9,50 euro) van een dag licentie betalen.

Je ontvangt slechts 1 startnummer; deze moet je achterop dragen bij het fietsen en voorop bij het lopen. Een startnummerband of elastiek is dus noodzakelijk. Hier moet je zelf voor zorgen! Denk ook aan speldjes om het startnummer vast te maken. Je ontvangt ook een genummerde sticker voor op je fiets en een chip met enkelband voor om je linker enkel. De sticker moet op de fiets geplakt worden, hiermee kun je op vertoon van je startnummer jouw fiets na afloop weer meenemen uit de wisselzone.


Tijdsschema

Wisselzone open voor zwem-, fiets en loopmateriaal18:00 – 21.45
Briefing voor alle deelnemers5-10min voor elke start
Start individuele deelnemers Heren19:15 uur
Start individuele deelnemers Dames, Jeugd, Trio’s (teams)
en Zomercursisten  
19:20 uur
Sluiting finish21:20 uur
Prijsuitreikingrond 21:00 uur
Einde bewaking wisselzone21:45 uur
editie 2024


Prijzenschema

Er zijn ereprijzen in de volgende categorieën: HSEN, DSEN, Jeugd en Trio’s


Na afloop

Er zijn geen douches aanwezig. Kleedruimte is in beperkte mate beschikbaar bij Skeef. Toiletten staan op circa 100 meter van de wisselzone. Er is bij de wisselzone een omkleedtent aanwezig.

De fiets kan alleen uit de wisselzone afgehaald worden op vertoon van het startnummer! Voor de vroege vertrekkers: let erop dat je geen andere deelnemers hindert bij het verlaten van het Park van Luna! De prijsuitreiking vindt plaats rond 21:00 uur bij Skeef. Alle deelnemers en vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd om met een drankje erbij even na te praten en de winnaars te huldigen. Er zijn bloemen en prijzen in natura voor de eerste drie dames, eerste drie heren, eerste drie junioren en eerste drie trio’s (teams). De uitslagen worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd op de website www.stadvandezon.dtc-triatlon.nl