Wedstrijdinformatie

Locatie en parkeren

De wedstrijd wordt gehouden op het Park van Luna in Heerhugowaard. Met de auto is het Park van Luna bereikbaar via de N242, afrit Heerhugowaard-Zuid, vervolgens de borden richting Park van Luna (strand)/Intratuin volgen.

Wij adviseren dringend de deelnemers zoveel als mogelijk met de fiets te komen, Er is maar beperkte parkeergelegenheid aanwezig bij de Waerdse Tempel/Palm Beach. Volg de aanwijzingen van de verkeers- en parkeerbegeleiders nauwkeurig op!

Aanmelding

Aanmelden kan vanaf 18.00 uur bij het gebouw van Skeef aan de ingang van het Park van Luna vanaf de Middenweg.

Bij aanmelding noem je je naam en indien van toepassing kan je NTB licentie 2022 gecontroleerd worden. Neem deze dus mee, geprint inclusief pasfoto of digitaal (bijv. op je mobiele telefoon). Let op: Wanneer je als NTB-lid geen geldige licentie kunt tonen bij de aanmelding moet je alsnog de kosten van een daglicentie betalen.

Je ontvangt slechts 1 startnummer; deze moet je achterop dragen bij het fietsen en voorop bij het lopen. Een startnummerband of elastiek is dus noodzakelijk. Hier moet je zelf voor zorgen! Denk ook aan speldjes om het startnummer vast te maken. Je ontvangt ook een genummerde sticker voor op je fiets en een chip met enkelband voor om je enkel. De sticker moet op de fiets geplakt worden, hiermee kun je op vertoon van je startnummer jouw fiets na afloop weer meenemen uit de wisselzone.


Tijdsschema

Wisselzone open voor zwem-, fiets en loopmateriaal18:00-19.00
Briefing voor alle deelnemers19:05 uur
Start individuele deelnemers Heren19:15 uur
Start individuele deelnemers Jeugd, Dames, Trio’s
en Zomercursisten  
19:20 uur
Sluiting finish21:15 uur
Prijsuitreiking Skeef21:15 uur
Einde bewaking wisselzone21:30 uur


Prijzenschema

Er zijn ereprijzen in de volgende categorieën: HSEN, DSEN, Jeugd en Trio’s


Na afloop

Er zijn geen douches aanwezig. Kleedruimte is in beperkte mate beschikbaar bij Skeef. Toiletten staan op circa 100 meter van de wisselzone.

De fiets kan alleen uit de wisselzone afgehaald worden op vertoon van het startnummer! Voor de vroege vertrekkers: let er op dat je geen andere deelnemers hindert bij het verlaten van het Park van Luna!

De prijsuitreiking vindt plaats rond 21:15 uur na het sluiten van de finish bij Skeef. Er zijn bloemen en prijzen in natura voor de eerste drie dames, de eerste drie heren en de eerste drie trio’s. De uitslagen worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd op de website!