De Zomercursus 2023 “Start to triatlon” bij DTC

DTC, de triatlonvereniging van Heerhugowaard zal dit jaar wederom een zomercursus organiseren. In 7 weken tijd bieden we sportievelingen de kans om zich samen met ons voor te bereiden op De Van der Voort Stad van de Zon- triatlon welke op woensdagavond 7 juni gehouden wordt.

Informatie over de cursus


De cursus wordt ingeleid met een informatieavond op dinsdag 11 april om 19:30u bij Vonk, aan de Deimoslaan 11 in Heerhugowaard. Daar word je alles verteld over de inhoud van de cursus, de trainingen en de uiteindelijke 1/8 triatlon. Alle vragen die je hebt kunnen op deze avond beantwoord worden. De eerste training volgt op 17 april. De hele cursus kost 90 euro. Daarvoor kun je de trainingen volgen, meedoen aan de triatlon zelf en deelnemen aan de clubwedstrijden van DTC. Je ontvangt na afloop van deze triatlon een leuke attentie. Je inschrijving is pas definitief als je het cursusgeld hebt overgemaakt.

Trainingen

De trainingen zijn ’s avonds op maandag, dinsdag, woensdag en zondag op verschillende locaties in en om Heerhugowaard. Exacte gegevens daarover en de mogelijk tot inschrijven vind je via deze link. Het inschrijfgeld voor deze cursus (90 euro) kun je overmaken naar bankrekeningnummer NL11 RABO 0386 9175 31 ten name van DTC te Heerhugowaard o.v.v. je naam en zomercursus 2023. We kunnen dit jaar 20 cursisten ontvangen. Wees er snel bij want vol=vol! Als je nog vragen hebt over de cursus mail dan naar carla.broers@xs4all.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *