Ben jij al klaar voor de 10e editie van de Hot ITem Stad van de Zon Triathlon?

Woensdag 05 juni nadert nu snel en de organisatie van de Hot ITem Stad van de Zon Triathlon draait op volle toeren om er weer een prachtig evenement van te maken. We zien ook al regelmatig tri-atleten een frisse duik wagen in het Meer van Luna. De watertemperatuur is momenteel nog aan de lage kant. Op 16 mei is er een watertemperatuur gemeten van 14 graden Celsius. Dat betekent dat het water de komende weken nog wat moet opwarmen naar boven de 16 graden Celsius, pas dan mag er gestart worden op het zwemonderdeel zonder wetsuit.

Het parcours ligt er goed bij. De werkzaamheden aan de Middenweg t.h.v. het Park van Luna zijn zo goed als afgerond. We hopen hierdoor weer gebruik te kunnen maken van het oude loopparcours. We gaan dan weer twee rondjes hardlopen rond het Meer van Luna, deels door het Park van Luna en deels door de Stad van de Zon. Zie ook de routebeschrijving onder Wedstrijdinformatie/Parcours. Wij zullen je via de website/facebook op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen!

Kortom we liggen op koers, blijf lekker trainen en dan zie we je graag op woensdagavond 05 juni aan de start van de Hot ITem Stad van de Zon triathlon!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *